Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

O Cayetano στα γενέθλια της Klik Records

Το Σάββατο 26 Μαίου η Klik Records γιορτάζει για ένατη συνεχή χρονιά τα γενέθλια της και σας προσκαλεί στο μεγαλύτερο festival της άνοιξης, στην καρδιά της πόλης, για να γιορτάσετε μαζί μια βραδιά γεμάτη από μελωδίες της Klik Records.


Φέτος το γενέθλιο πάρτυ θα πραγματοποιηθεί στην Αίγλη Ζαππείου. Στο χώρο αυτό θα στηθούν 3 stages που θα φιλοξενήσουν καλλιτέχνες από τον κατάλογο της Klik Records παρουσιάζοντας σε μια και μοναδική βραδιά ένα φαντασμαγορικό event με καλεσμένους τους Cayetano Live Band, Lee Burton & The Busy Band, Scsi- 9 Live , Serafim Tsotsonis, Anton Glass Coffee, Ralph Myerz, Nikos Diamantopoulos, Mikael Delta GPal, Amx, Chris Nemmo, Spyros Pagiatakis, Alex Dimou, Dousk, Aris Kokou, Dimitri Avgeros και George Kyriakou.


3 live acts: O Cayetano και η οκταμελής μπάντα του θα παρουσιάσει κομμάτια από τα τελευταία του project καθώς επίσης και ανέκδοτο υλικό από το νέο του album που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2012.Ο Lee Burton με την μπάντα Lee Burton & the Busy Band θα παίξει για πρώτη φορά τις live version μέσα από την τελευταία του δισκογραφική δουλειά Busy Days For Fools, ένα project το οποίο απέσπασε διθυραμβικά reviews από τα εγκυρότερα Γερμανικά και Γαλλικά περιοδικά τα οποία κατατάσσουν την κυκλοφορία ως μια από τις σημαντικότερες κυκλοφορίες γαι το 2012. Και οι αγαπημένοοι μας Ρώσοι παραγωγοί Scsi-9 στην πρώτη ζωντανή παρουσίαση της νέας τους κυκλοφορίας Metamorphosis.




Πηγή:http://www.e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου