Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Original μέλη των Depeche Mode επανενώνονται για νέο project

Το ντουέτο, που έπαιξε μαζί στους Depeche Mode μέχρι το 1981, όταν ο Clarke αποχώρησε, θα κυκλοφορήσει μουσική για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια.

Έτσι, το πρώτο EP των VCMG θα αποτελείται από remix και θα φέρει τον τίτλο "Spook", ενώ θα κυκλοφορήσει μέσω της ιστοσελίδας Beatport στις 30 Νοεμβρίου, πριν γίνει διαθέσιμο γενικά στις 12 Δεκεμβρίου. Το κανονικής διάρκειας ντεμπούτο της μπάντας αναμένεται μέσα στο 2012.
Ο Clarke έφυγε από τους Depeche Mode το 1981, λίγο μετά την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ της μπάντας, "Speak & Spell", και αντικαταστάθηκε από τον Alan Wilder. 




 Oι Depeche Mode ανακοίνωσαν τα σχέδια τους για την κυκλοφορία ενός live DVD, το οποίο μαγνητοσκοπήθηκε στην Ισπανία, στα πλαίσια της περιοδείας τους "Tour Of The Universe".

 Το DVD θα περιέχει εικοσιένα κομμάτια από τις δύο Live εμφανίσεις του συγκροτήματος στο Palau St Jordi της Βαρκελώνης, τον περασμένο Νοέμβριο.
Η κυκλοφορία του αναμένεται να γίνει σε τρείς διαφορετικές εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένου και μίας, που θα περιέχει τέσσερα DVD με Bonus υλικό, καθώς και το ντοκιμαντέρ "Inside The Universe".

Η έκδοση αυτή θα περιέχει και δύο CD με το live μαζί με βίντεο που χρησιμοποιήθηκαν το 2009 για την προώθηση του άλμπουμ τους  "Sounds Of The Universe". Την σκηνοθεσία και το editing την έχει αναλάβει , για ακόμα μία φορά ο Anton Corbijn. To tracklist του "Tour Of The Universe" βρίσκεται παρακάτω:

In Chains
Wrong
Hole To Feed
Walking In My Shoes
It's No Good
A Question Of Time
Precious
Fly On The Windscreen
Jezebel
Home
Come Back
Policy Of Truth
In Your Room
I Feel You
Enjoy The Silence
Never Let Me Down Again
Dressed In Black
Stripped
Behind The Wheel
Personal Jesus
Waiting For The Night


Πηγή: rocking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου