Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Palov & Mishkin : Οι άπολυτοι άρχοντες του Grοovin`είναι Έλληνες!!!!!


think-twiceΟ Palov και ο Mishkin, μεγάλωσαν μαζί σε μια εποχή που μεσουρανούσε το breakdance, οι αγώνες wrestling μέσω καλωδιακής και οι ανταλλαγές με κασέτες old schoolhip hop. Πολύ γρήγορα κέρδισαν την προσοχή ως breakers στα σχολικά πάρτι και τα πάρκα γύρω από τα σπίτια τους, ενώ μαζί δημιούργησαν και την πρώτη τους μπάντα, ένα κουαρτέτο που γνώρισε μεγάλη επιτυχία σε εξωσχολικές εκδηλώσεις.   
Γύρω στο 1987 το δίδυμο έπρεπε να χωρίσει εξαιτίας της ξαφνικής μετακόμισης του Μishkin σε άλλη πόλη, σε άλλο σχολείο. Ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους και κανείς δεν άκουσε νέα του άλλου για τουλάχιστον 20 χρόνια. Κάποιες επαφές μεταξύ τους έγιναν, άλλα καμία δεν ήταν τόσο δυνατή ώστε να τους φέρει κοντά  και να τους κάνει να συνεργαστούν ξανά.
Τον Μάρτιο του 2006, εντελώς τυχαία, βρεθήκαν μέσα στο ίδιο ταξί…
Και έτσι επανασυνδέθηκαν …
 Στις αρχές του  2007 η cast-a-blast ανέθεσε στο περιβόητο δίδυμο την επιλογή κομματιών για την συλλογή Backslam Extravaganza. Μέχρι σήμερα οι Palov & Mishkinέχουν κυκλοφορήσει μουσική για μερικά από τα καλλίτερα ευρωπαϊκά labels του χώρου όπως τα GammRebtuz, και Resence records, έχουν κάνει ρεμιξ για τους Hot 8Brass Band τις Tru Thoughts ενώ οι δίσκοι τους βρίσκονται στις πρώτες θέσεις πωλήσεων σε δισκάδικα όπως τα αγγλικά Fat CityPhonica και Juno records.
 To Τhink Twice συνδυάζει το Funk, και το Hip Hop, με CumbiaReggae και Breaks με ένα τρόπο παιγνιδιάρικο και χιουμοριστικό που αποτελεί πλέον σήμα κατατεθέν τωνPalov & Mishkin.
 Οι συνεργασίες στο άλμπουμ περιλαμβάνουν τον Γιάννη Δημητριάδη των Happy DogProject, τον Jeff Gonzalez γνωστότερο ως Bnc και τον Τm Juke της Tru Thoughts όπου με το remix του στο Basking in the Ambience κλείνει με δίσκο με τον καλλίτερο τρόπο.
 Το Think Twice κυκλοφορεί αποκλειστικά από την cast-a-blast και διανέμεται από τηνAnkh productions (ankh@tellas.gr) στην Ελλάδα και την Mconnexion(www.mconnexion.de
στον υπόλοιπο κόσμο. 






Πηγή:www.libromag.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου