Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Minimal to Maximal: Νέο διπλό album για το Monsieur Minimal

O Monsieur Minimal είναι ένας από τους Έλληνες μουσικούς, ο οποίος προσέχει πάρα πολύ τις συναυλίες και τα albums του. Εδώ και λίγα χρόνια μένει στην Αθήνα και έχει αφιερωθεί στην εξέλιξη της μουσικής του. Κατάφερε να δημιουργήσει τη δικιά του μπάντα κι από τα προηχογραφημένα, πήγε στη "ζωντανή" παρουσίαση των τραγουδιών του. Κατάφερε να ακουστεί η μουσική του σε άλλες χώρες, έγραψε τραγούδια με Ελληνικό στίχο και ενώ είχε σχεδόν έτοιμο το δεύτερο δισκάκι του, αποφάσισε να δημιουργήσει κάτι διαφορετικό...

Την ερχόμενη Δευτέρα, η δεύτερη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του παίρνει σάρκα και οστά. Ο τίτλος: "Minimal to Maximal". 16 νέα τραγούδια, χωρισμένα σε 2 μουσικές ενότητες. Η μια (Minimal) είναι πιο pop και χορευτική, ενώ η δεύτερη (Maximal) μπαίνει σε trip hop & electronica μονοπάτια.

Η The Sound of Everything και το Mix Grill σας παρουσιάζουν σήμερα ένα από τα νέα τραγούδια του Χρήστου Τσιτρούδη. Πρόκειται για το "Trip Hope", το οποίο βρίσκεται στο "Maximal".

Ακούστε το παρακάτω:




Monsieur Minimal

Minimal to Maximal (Double Album)
Out Monday November 26th, 2012
Sponsored by Wish
Released by The Sound Of Everything & Universal Music
Recorded & Produced @ Studio Artracks
Mastered by G.Pal
Artwork by Stefanos Michaelidis

Μετά από δύο πολυαγαπημένες κυκλοφορίες το Lollipop και το Πάστα Φλώρα, ο Monsieur Minimal επιστρέφει με ενα διπλό album έκπληξη με τον τίτλο "Minimal to Maximal".




ΠΗΓΗ:http://www.mixgrill.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου